Sport Vlaanderen domein Hofstade

Het Sport Vlaanderen Domein in Hofstade is natuurlijk The Place To Be voor jullie!

Een grote speeltuin waar jullie je kunnen uitleven en waar jullie ouders vanop het terras in de Zomerbar hun (b)engeltjes kunnen in het oog houden.

In de warme zomermaanden kunnen jullie je heerlijk verfrissen in het water aan de strandzone. Ook hier staan speelelementen om je energie in kwijt te kunnen.

Ben jij een echte waaghals? Dan is vast het hoogtouwenparcours iets voor jou! Vergeet zeker vooraf niet te reserveren zodat je zeker bent van jouw plaatsje.

Krijg je maar niet genoeg van het domein en kom je met een dagje niet toe? Wat dacht je van een sportkampje in Hofstade? Onder begeleiding van professionele monitoren krijg je de hele week een hele waaier aan sporten aangeboden. Je kan kiezen tussen sportkampen met of zonder overnachting.
En hoe cool zou het wel niet zijn als je nadien naar huis kan om tegen je vrienden te zeggen dat je een echte zeil-, surf-, bmx- of klimexpert en zoveel meer bent?

Of vertoef je liever op het skatepark in het domein? Maar liefst 8 rampen voor alle niveaus staan op jou te wachten! Hiermee kom je alvast de droge dagen mee door.
Wil je echt elke dag van het skatepark kunnen genieten? Heb dan nog even geduld tot het nieuwe overdekte skatepark er is. Dit zal maar liefst 1400m² indoor skateterrein worden. Zo hebben we alvast iets om naar uit te kijken!

Naar top